Met passie en penseel

Met trots stel ik jullie voor aan mijn boek, Met Passie en Penseel in het Duits en het Nederlands. Een boek waarin ik jullie meeneem het veld in om naar wilde dieren te kijken.

Ongeveer vanaf mijn 8ste levensjaar trok ik de Veluwse bossen al in om dieren te spotten en vooral de grote dieren zoals edelherten, wilde zwijnen, vossen en verder alles wat ik op mijn pad tegen kwam. Uiteraard doe ik dit nog steeds en geniet daar intens van. Elk schilderij in mijn boek is een stille getuige van een bijzondere ontmoeting met dieren in het veld. Ik mag mij zeer gelukkig prijzen dat ik mijn ontmoetingen met wilde dieren kan uitbeelden in olieverf op het witte doek.

Ongeveer 46 jaar ben ik hier al actief in en heb mijn beroep er van kunnen maken. Het boek laat eigenlijk maar een klein deeltje zien van wat ik mijn leven lang heb mee mogen maken in bos en veld. Door al mijn jarenlange observaties in het veld ben ik de wilde dieren stuk voor stuk beter gaan leren kennen. Hun gedrag, leeftijd, biotoop, voorkeur voor vegetatie en hun plezier in hun leefomgeving heb ik mij eigen kunnen maken en vertaald op het witte doek. Zie mijn schilderijen niet als leuke plaatjes maar verplaats je in het ultieme moment van een ontmoeting en stel jezelf voor in dat moment.

Heel veel kijk plezier voor diegene die mijn schilderijenboek lezen.

Het boek is inmiddels uitverkocht.

Meer informatie ontvangen? Laat je e-mailadres achter